HTML

 

PromontorBlog

Mozik, utazások, fotózás. Budapest, Újbuda. Fogyasztóvédelmi füstölgések. Sportkommentárok. Sörélmények. Rendkívül eredeti, ugye...

Friss topikok

Ők meg látogatnak

free counters (2008 november 28. óta)

Őket hirdetem

Bloggerunió

Magamat hirdetem

Első Magyar Háromcsillagos SuperBlog!

Ezt szívom

Budapest szmogtérképe

Ehhez próbálom tartani magam

Ehhez próbáld tartani magad

Creative Commons Licenc

Férfi kézilabda EB 2012

Férfi kézilabda EB 2012

Férfi kézilabda VB 2011

Férfi kézilabda VB 2011

Női kézilabda EB 2010

Női kézilabda EB 2010

Férfi kézilabda EB 2010

Férfi kézilabda EB 2010

Férfi kézilabda VB 2009

Férfi kézilabda VB 2009

Női kézilabda EB 2008

Női kézilabda EB 2008

Férfi kézilabda EB 2008

Férfi kézilabda EB 2008

Női kézilabda VB 2007

Női kézilabda VB 2007

Kántor ideszart

2008.11.03. 21:29 promontor

Csilla kutyaszarba lépett. Csak otthon vettük észre, pontosabban éreztük meg a penetráns szagot, így az amúgy szerdán esedékes takarítás egy részét előre kellett hozni: flóraszeptes felmosás az előszobában és a lépcsőházban, orrfacsaró cipőtisztítás (a kefét ki is dobtuk), ami elsőre nem is sikerült, a talp vékony recéi között remekül megbújtak az utolsó fekáliapartizánok, a cipő tovább bűzlött, jelenleg az erkélyen ázik flóraszeptes oldatban. Holnap teszünk egy újabb kisérletet.

Még most is az orromban van a kutyaszar undorító szaga, így megvan a kellő motiváció hogy alapos fejmosásban részesítsem kutyatulajdonos polgártársaimat. Íme:

Egyáltalán Nem Tisztelt Kutyatulajdonos Polgártársaim!

A kutya az ember legjobb barátja, általában kedves, hűséges, szeretetre méltó állat. Nincs is a kutyákkal semmi baj. Veletek, a Gazdáikkal már annál inkább.

Tudniillik Ti (kivéve egy becslésem szerint elenyésző, kb. 5 %-os kisebbséget, akiket ezúton kérek, ne olvassák tovább ezt az írást, nem nekik szól) nem takarítjátok el a kutyátok szarát. Otthagyjátok a kutyaszart a parkok gyepén, a járdán, az úttesten, a kapualjakban, néha még a játszótéren is (láttam rá példát). Nem érdekel Titeket sem az, hogy kötelező lenne felszedni, sem az, hogy elcsúfítjátok a várost, sem az, hogy betegségeket okoztok. A kutyáitok a járdát szarják le, Ti meg a többi embert.

Naponta több ezer ember lép bele a szarotokba és káromol Titeket, amikor tisztogatja a cipőjét. Naponta tízezren fintorgatják az orrukat a kutyaszaros belvárosi utcákban.

Bunkó Parasztok vagytok.

Az, hogy van Rajtatok kívűl más bunkó paraszt is ebben a városban (a tilosban parkoló vészvillogós Audis, a szemetelők, a hangoskodók, a tolakodók, stb.) az nem ment Titeket.

Biztosan azt hiszitek Magatokról, hogy jó emberek vagytok, hiszen szeretitek a kutyáitokat, felelősségteljesen gondoskodtok róluk. Szép dolog. De a szart azt derogál felszedni, ugye?

Biztosan van köztetek mindenféle ember. Van Istenfélő, aki nem tudja, hogy a kutyaszart otthagyni az utcán az is bűn, és pokolra fog jutni. Van liberális, aki azt hiszi, a szabadság azt jelenti, neki ott szabad hagyni a szarát az út közepén. Van szociáldemokrata, akinek fogalma sincs arról, hogy az igazi szociáldemokrácia a közösség iránti tiszteletet is feltételezi.

De rendes ember az nincs köztetek. Csak Bunkók.

3 komment

Címkék: budapest dörgedelem lassie kutyaürülék uncle sam

A bejegyzés trackback címe:

https://jozsefbiro.blog.hu/api/trackback/id/tr22748254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jacint70 · http://jacint.blog.hu 2008.11.04. 08:51:08

A "recéi között" kétszer szerepel...
Amúgy teljesen igazad van...
Régebben sétáltattuk a szomszéd kutyáját... Azért annyira nem volt bonyolult a kakit összeszedni... (Még ha nem is sikerült mindig, bocs...) Mégha sokkal büdösebb is, mint az emberei ürülék...

rontombomton 2008.11.07. 19:32:04

megfigyelesem szerint leginkabb az 60 ev felettiek nem szedik ossze a kutyaszart. egyszeruen nem lehet mit kezdeni veluk. ugy szoktak meg, hogy az utca kutyaszaratasra van kitalalva. talan, ha majd tenyleg lesz elrettento ereju bunti, akkor meggondoljak. de addig semmi nem fog valtozni.

en ettol fuggetlenul mindenkire raszolok. sot, egyszer meg is dobtam szarral a kutya tulajdonosat. epp volt nalam zsacsi egy par kifi miatt, igy nem volt full kontakt elmenyem. :)

RCH 2009.08.28. 16:04:57

Neha latni jo peldat is. Egyszer egy kb. 16 eves, cicababa, tuncimunci kiscsajt lattam tusarkuban, mukormokkel, bevetesre sminkelve es szemrebbenes nelkul szedte fel a zacsival a meleg kakit.
De sajnos latni jol szitualt, komoly kulturembernek kinezo embereket is, akik lazan otthagyjak a szart. Szivem szerint nagy lendulettel belekarolnek az ilyenbe, visszapenderitenem es atvezetnem a sajat kutyajanak szaran.
süti beállítások módosítása