HTML

 

PromontorBlog

Mozik, utazások, fotózás. Budapest, Újbuda. Fogyasztóvédelmi füstölgések. Sportkommentárok. Sörélmények. Rendkívül eredeti, ugye...

Friss topikok

Ők meg látogatnak

free counters (2008 november 28. óta)

Őket hirdetem

Bloggerunió

Magamat hirdetem

Első Magyar Háromcsillagos SuperBlog!

Ezt szívom

Budapest szmogtérképe

Ehhez próbálom tartani magam

Ehhez próbáld tartani magad

Creative Commons Licenc

Férfi kézilabda EB 2012

Férfi kézilabda EB 2012

Férfi kézilabda VB 2011

Férfi kézilabda VB 2011

Női kézilabda EB 2010

Női kézilabda EB 2010

Férfi kézilabda EB 2010

Férfi kézilabda EB 2010

Férfi kézilabda VB 2009

Férfi kézilabda VB 2009

Női kézilabda EB 2008

Női kézilabda EB 2008

Férfi kézilabda EB 2008

Férfi kézilabda EB 2008

Női kézilabda VB 2007

Női kézilabda VB 2007

Tátrai Tetőtér

2013.01.09. 08:25 promontor

Ha már így belekeveredtem az év elején gy szlovák ciklusba, legyen belőle poszt-trilógia.

Az alábbi képet évvégi szlovák kiruccanásunk során lőttem. A megörökített tetőtéri ablakdesign kapcsán gúnyolódhatnék a szlovák géniuszon, de az igazság az, hogy az ilyesfajta tervezési hülyeség egyetemes emberi kultúrkincs és kis hazánk is jól el van eresztve hasonló építészeti igazgyöngyökkel.

Tatra_2013_01_01__107c_478x534.jpgHa ez egy rendes méretű ablak lett volna, akkor valószínűleg könnyebben megbocsátom, hogy rövid tartózkodásunk alatt kb. háromszor vertem bele a fejem a plafon mredekebb részének élébe. Mivel azonban az alsó ablakperem kb 185 cm magasan kezdődött és ezáltal a kilátásban csak székre felállva lehetett gyönyörködni, úgy éreztem, kénytelen leszek az egyszeri blogger egyetlen lehetséges bosszúját alkalmazni és megörökíteni ezt a kevéssé vendégbarát építészeti vlágcsodát.

Bosszankodásom mértékét fokozta, hogy a fenti cellaablak mögött az alább látható kilátás rejtőzött:

Tatra_2012_12_30__032c_478x318.jpg
Gondolkoztam rajta, hogy menyire húzzam le emiatt a szállásunkat, végülis alapvetően jól éreztük magunkat bár a kaja megosztotta társaságunkat - az egyik tábor értékelte a házias szlovák ízeket, a másik fele ugyanakkor rámutatott pár minőségi defektusra, pl. a rendkívül silány virslire vagy a teljesen vízízű reggeli üdítőre - és a szilveszteri tombola kürüli anomáliák sem hagytak jó  benyomást (eredetileg úgy volt, hogy a szilveszteri különjegy árában bennefoglaltatik pár tombola jegy is, de másnapra már meggondolták magukat, egyet se kaptunk, csak venni lehetett).

Végül úgy döntöttem, nem csapok nekik hangos negatív kampányt. Persze aki élelmes, az kitalálhatja, hol voltunk, de elrettenteni senkit nem akarok a helytől. Viszont azt javaslom, ragaszkodjon, hogy ne a tetőtérben kapjon szobát!

Szólj hozzá!

Címkék: szlovákia homár szilveszter tátra építészet blődli villámposzt design center hotel euforia

A bejegyzés trackback címe:

https://jozsefbiro.blog.hu/api/trackback/id/tr595008804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása